Echipa2018-09-28T13:47:50+00:00

Echipa ILLUSTRA

Dragoș LĂZĂRESCU

Owner Illustra

Cristina LĂZĂRESCU

Owner Illustra

Andrei DAVID

ARHITECT

Pentru Andrei, arhitectura indeplineste un rol profund, plin de sens, fiind modalitatea prin care el intelege si contribuie la stilul de viata al celor din jur.
Tot el traseaza o paralela intre oameni si arhitectura: dualitatea dintre interior si exterior. Arhitectura creează universuri bidimensionale, o reala sinergie intre interiorul si exteriorul unei cladiri, functionalitate si eficienta. Este pasionat si dedicat, fiecare etapa a proiectului fiind atent conturata si urmarita, de la executia
randarilor si pana la desfasurarea lucrarilor pe santier.

Costina MELEANCA

ARHITECT

Costina are o relatie speciala cu arhitectura, si anume una de dependenta, spune ea, pentru ca i-a schimbat complet viziunea asupra lumii. Provocarea pe care o accepta in fiecare zi, si anume aceea de transforma in realitate toate lucrurile care i se pareau, candva imposibile, ii imbraca identitatea profesionala intr-un mantou croit de ambitie, curaj si dorinta de a face o diferenta reala in viata persoanelor cu care lucreaza.

Este o fire deschisa, lucreaza cu multa pasiune si crede cu adevarat in toate proiectele in care se implica.

Mihai JUGANU

ARHITECT

Mihai crede că, pentru a fi eficienti trebuie sa gandim dincolo de bariere, sa depasim limitele si, pentru rezultate cu adevarat spectaculoase, sa sa facem loc neconventionalului in viata noastra. Totusi, spune el, parerea proprie nu pare a fi suficientă; pentru a crea modele cu adevărat durabile, avem nevoie de o mai bună înțelegere a modului în care oamenii traiesc, se mișcă, învăța și lucreaza.

Pasiunea pe care o transpune in arhitectura muncii lui i-a dat intotdeauna putere sa o sa ia de la inceput fara frica, sa se dedice total unui lucru in care crede cu adevarat si creeze in sinergie totala cu dorintele clientilor sai.

Paul MORARIU

ARHITECT

Absolvent al facultatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” – 2015

Paul lucreaza si creeaza urmand o arhitectura proprie a lucrurilor. Este de parere ca forma joaca un rol important si urmareste intotdeauna imbinarea armonioasa dintre estetic si efficient. A considerat dintotdeauna ca arhitectura este o problema de inventie, motiv pentru care surprinde ceva diferit in lucrarile sale – forme si detalii noi, speciale. Incearca mereu sa inventeze ceva nou, pentru ca este singura cale catre inovatie.

Claudiu GOLOGAN

SENIOR DESIGNER

Claudiu Gologan este artistul din echipa Illustra, designerul de interior care trezește pereții la viață, pentru că pasiunea lui este pictura. Are o experiență de peste 13 ani în domeniu și proiectele pe care le-a coordonat variază de la spații comerciale, apartamente, case, locații de retail (cafenele, restaurante, magazine), SPA-uri, birouri și până la pictură murală în biserici. Claudiu își poate transpune arta oriunde, de pe pânză, la pereți și obiecte de mobilier, pe care le pictează și le personalizează în funcție de dorințele și nevoile clienților săi.

Nicole BESCHIERU

DESIGNER

Nicole