Arhitectură 2018-01-08T19:24:05+00:00

ARHITECTURĂ

Cu ce suntem diferiți? Lucrăm cu viitorul în minte și dezvoltăm concepte personalizate, pentru că unicitatea poarta întotdeauna o amprentă personală, aceea a beneficiarului. Pentru că ceea ce proiectăm astăzi se materializează în trei până la cinci ani, dezvoltăm strategii care nu numai că anticipează viitorul, ci și posibile schimbări sau dimensiuni ce pot suferi modificări în viitor. Ne asigurăm în mod constant că nu contribuim la o risipă de materiale și investiții care nu mai sunt durabile sau adecvate momentului prezent.

Serviciile noastre cuprind soluții pentru spații rezidențiale și comerciale, pornind de la concept, proiectare, prezentare 3D, consultanță și asistență de șantier pentru implementarea proiectului, dar și o gamă completă de mobilier și elemente de decor (corpuri de iluminat, tapet, perdele, covoare, scaune, elemente decorative etc.)

GET IN TOUCH

TOP 5 PROIECTE

An international firm of architects, planners and interior designers specialising in a wide range of commercial, residential and public sector projects.

Etiam purus lorem, aliquet a eros sit amet, vestibulum finibus augue. Cras egestas neque vitae dui tincidunt, vitae tristique tellus volutpat. Fusce justo ante, interdum in augue in, commodo imperdiet turpis. Maecenas justo neque, efficitur sit amet scelerisque eu, ornare a justo. Morbi scelerisque ex ut consequat vestibulum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent vel augue rutrum, scelerisque velit non, interdum nisl. Nunc acumsan comodo.

STRUCTURAL VISION

Avada & Avada is an award winning company with a reputation for consistent innovation at the highest level of design.